Y Bar

  • Pos Anggar

    Pos Anggar

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Pager baja Post-Star Picket

    Pager baja Post-Star Picket

    Tulisan Y ogé dingaranan salaku Star Picket, Star Post, Metal Picket, Steel Picket, jsb gaya ieu tulisan baja dina cross section ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Y tulisan anu loba dipaké dina masang pager samentara jeung sawah Anggar produk kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Kami nyayogikeun dua perlakuan tahan korosi utama: baja Galvanized sareng Bubuk ...
  • Kualitas Tinggi Hot Dipped Galvanized Dipaké Y Posts pikeun Ladang Anggar

    Kualitas Tinggi Hot Dipped Galvanized Dipaké Y Posts pikeun Ladang Anggar

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Hideung bitumen coated Galvanized Steel Y Star picket pager Post

    Hideung bitumen coated Galvanized Steel Y Star picket pager Post

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...