Maneuh Solar Mounting System

  • Maneuh Solar Mounting System Tiis Kabentuk Steel

    Maneuh Solar Mounting System Tiis Kabentuk Steel

    Katerangan Produk: Numutkeun kana topografi proyék sareng lingkungan météorologi anu béda, kami nyayogikeun solusi pikeun palanggan sapertos solusi solar kutub ganda, solusi solar kutub tunggal, solusi solar tumpukan screw, kombinasi kutub baja sareng beton anu dipasang, kutub tunggal solusi pelengkap fishing sareng PV solusi rumah kaca tatanén.Kami nyayogikeun palanggan kalayan sagala jinis sasmita bahan baja pikeun sistem pemasangan tetep surya, kalebet kolom payun sareng langka, pilar utama ...
  • H Beam pikeun Fixed Solar Mounting System

    H Beam pikeun Fixed Solar Mounting System

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets ASTM A1 ...
  • Ramming tihang pikeun Solar Mounting Frame

    Ramming tihang pikeun Solar Mounting Frame

    Katerangan Produk: Kami damel sacara éksténsif sareng seueur perusahaan pelacak surya terkemuka di dunya sareng pabrik pigura pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The h...
  • Kuring beam pikeun Solar Mounting System

    Kuring beam pikeun Solar Mounting System

    Katerangan Produk: Tianjin Rainbow Steel damel sareng sadaya usaha pikeun janten tracker surya sareng produsén pigura.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680 ...
  • I Beam Pile pikeun Sistem Pemasangan Solar Maneuh

    I Beam Pile pikeun Sistem Pemasangan Solar Maneuh

    H pos / Profil trackers Solar Béda dirancang kalayan tube baja spindle béda, biasana dina kuadrat, sirkular, formulir octagonal.Salaku bagian penting tina trackers, pasagi, sirkular, tube spindle octagonal merlukeun straightness tinggi na distorsi.Urang mastikeun ngadalikeun akurasi dimensi na flatness permukaan coils panas digulung ti link bahan, lajeng motong jeung pulas coils dua kali sanggeus produksi tube baja geus réngsé.Straightening pikeun mastikeun yén produk urang pinuh ...
  • Saluran C pikeun Sistem Pemasangan Surya Maneuh

    Saluran C pikeun Sistem Pemasangan Surya Maneuh

    Numutkeun béda?proyék topografi jeung lingkungan météorologi, kami nyadiakeun customer kalawan solusi kayaning ganda kutub solusi surya, kutub tunggal solar?solusi, screw tumpukan solusi surya, kombinasi kutub baja jeung beton study, kutub tunggal fishing solusi lawanna jeung PV tatanén. solusi rumah kaca.Kami nyayogikeun palanggan sadaya bahan baja pikeun sistem pemasangan tetep surya, kalebet kolom payun sareng langka, pilar utama, balok, balok condong, purlins....