Steel Tower & Tiang

  • Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    DESKRIPSI PRODUK Ngaran produk tiang lampu jalan surya galvanis / tiang lampu jalan Bahan Q235,Q345,beusi, Warna Baja Jangkungna Disesuaikeun 3-35 m Kandel 1.8mm-14mm Perawatan permukaan Hot-Dip Galvanized sareng nyemprot éléktrostatik Bentuk Conical,octagonal,Customized Arm type Disesuaikeun, panangan tunggal, panangan ganda, panangan tripel Pelat dasar dipasang baut jangkar, kacang, sekrup Lapisan bubuk nyemprot éléktrostatik Résistansi Angin Disesuaikeun, dumasar kana lingkungan palanggan ...
  • Kutub Transmisi kakuatan

    Kutub Transmisi kakuatan

    Kutub Tube Baja Bagian I (Pedaran Singket): Kutub baja listrik mangrupikeun garis kakuatan alat-alat listrik anyar dina taun-taun ayeuna, saha? Gantina produk rod kawat semén tradisional. pipa, sarta diolah ku hot dip galvanized.Utamana dipaké pikeun cacakan garis kakuatan.Bagian II (Karakter jeung kaunggulan): 1. Wewengkon leutik katutupan.2. Rupaning pinter.?3.Pangwangunan anu merenah.?4.Produksi pondok.Bagian III (Spésifikasi):...
  • dip-galvanized Steel Tower

    dip-galvanized Steel Tower

    Menara transmisi kakuatan gaduh kutub baja listrik sareng menara sudut listrik, kutub baja mangrupikeun produk beton tibatan kutub kawat tradisional tiasa didamel tina pipa baja poligon sareng pipa baja buleud, sareng ngalangkungan perlakuan galvanized hot dip.Ieu utamana dipaké pikeun pamasangan mode sambungan garis kakuatan pikeun sambungan splice atanapi flange dijieunna tina Q235 na Q345 Angle baja munara bar utamana diwangun ku baja Angle equilateral tunggal atawa kombinasi baja Angle, bahan umumna u ...
  • 3 Leg Telecom Tower

    3 Leg Telecom Tower

    1.Communication Angle Steel Tower The munara bisa dilengkepan rupa-rupa asesoris, kayaning karya atawa sésana platform, anteneu mounts, alat kaamanan, lampu halangan, kit panyalindungan kilat sareng nu sanesna.Sadaya asesoris tiasa dipasang dina jangkungna sareng orientasi anu dipikahoyong dumasar kana spésifikasi palanggan.Ngaran Produk 3 leg 60 derajat sudut komunikasi anteneu 4 suku sudut ngarojong diri baja kisi komunikasi munara Bahan 60 derajat sudut baja Q235, Q3...
  • Steel Komunikasi Kutub & Tower sudut
  • Galvanized Steel Electric Tower

    Galvanized Steel Electric Tower

    1. Komunikasi Tower Kutub
  • Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...