Pipa Baja

  • Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara ...
  • Pipa Steel pasagi

    Pipa Steel pasagi

    Pedaran produk: Hot digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu langkung ti 1,000 Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanis anu dicelup panas Pipa tungtung tungtung polos Panjang Pipa 3 méter-12 méter...
  • Pipa Baja (Pipa Baja)

    Pipa Baja (Pipa Baja)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara a ...
  • Tangkuban Parahu Pipa, Galvanized Steel Pipe pikeun Rumah Kaca

    Tangkuban Parahu Pipa, Galvanized Steel Pipe pikeun Rumah Kaca

    Definisi anu langkung ilmiah nyaéta "struktur katutupan anu ngajagi pepelakan tina kaayaan iklim éksternal anu éksténsif sareng panyakit, nyiptakeun lingkungan mikro pertumbuhan optimal, sareng nawiskeun solusi anu fleksibel pikeun budidaya anu lestari sareng efisien sapanjang taun."Rumah kaca modern beroperasi salaku sistem, ku kituna disebut ogé tatanén lingkungan dikawasa (CEA), sistem produksi tutuwuhan lingkungan dikawasa (CEPPS), atanapi sistem phytomation.Loba komersil...
  • Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Pipa sprinkler seuneu mangrupikeun komponén tina sistem sprinkler pemadam seuneu anu ngaluarkeun cai nalika seuneu dideteksi yén suhuna ngaleuwihan suhu anu parantos ditangtukeun.Pipa sprinkler seuneu dianggo sacara éksténsif di sakuliah dunya.Aya sababaraha sprinklers disadiakeun ku suppliers pipe sprinkler seuneu, kawas respon gancang, respon baku, CMSA, padumukan, ESFR.Epoxy Coated Steel Pipe mangrupikeun sakumpulan pipa logam anu dilapis ku bahan epoksi.Epoxy mangrupikeun nami ...
  • SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    Pedaran produk: Spiral dilas pipe dijieun tina coil baja.Coil ieu unwound lajeng dilas bari eta keur robah jadi bentuk pipa.Ngarobah sudut spiral jeung ketebalan tina coil nyaeta sakabeh nu diperlukeun pikeun ngarobah tina hiji ukuran pipe ka nu sejen.Dua sisi las busur submerged ganda nembus ketebalan pinuh ku baja pikeun mastikeun kakuatan pipa rengse.tés skala pinuh geus ditémbongkeun yén kualitas luhur spiral dilas pipe nyaeta sakumaha str ...
  • Ngaropea bentuk husus Steel Pipe

    Ngaropea bentuk husus Steel Pipe

    Pedaran produk: baja tiis-kabentuk mangrupa bahan utama pikeun nyieun struktur baja lampu, nu dijieunna tina plat baja atawa strip baja.ketebalan témbok na teu ngan bisa dijieun pisan ipis, tapi ogé greatly simplify prosés produksi, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngurangan biaya produksi.Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun sagala jinis propil jeung baja tiis-kabentuk tina bahan béda jeung ketebalan témbok seragam jeung bentuk cross-bagian kompléks.baja tiis-kabentuk loba dipaké dina lalaki ...
  • tabung torsi pikeun tracker surya

    tabung torsi pikeun tracker surya

    Bubuka: Tianjin Rainbow Steel manufactures tube pasagi nu mangrupakeun jenis strip baja panjang kalayan bagian kerung tur euweuh kelim sabudeureun eta.Ieu mangrupakeun tube pasagi dibentuk ku Tonjolan tina tube seamless ngaliwatan opat sisi paeh.tube pasagi boga bagian kerung sarta loba dipaké salaku pipe pikeun conveying cairan.Hal ieu utamana dipaké dina transportasi cair, rojongan hidrolik, struktur mékanis, sedeng jeung tekanan low, tekanan tinggi pipe alat keur ngagolakkeun, pipa bursa panas, gas, minyak jeung industri lianna.Ieu ...
  • Tabung Heksagonal / Oktagonal

    Tabung Heksagonal / Oktagonal

    Heksagonal / Octagonal tube Perkenalan: Hexagonal / Octagonal tube dihasilkeun pikeun loba pamakéan di wewengkon béda.Kawas infrastruktur, pabrik industri, wangunan mesin, jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami ngagaduhan tolling pikeun tabung bagian bentuk anu béda.Upami klien kami ngagaduhan pesenan khusus.Kami hoyong ngembangkeun produk anyar sareng anjeun.Hayang produk urang bakal ka sakuliah dunya.Kami bakal masihan kualitas pangsaéna sareng harga kalapa.Kaunggulan: 1.Produsen langsung.2. Aplikasi...
  • Pra Galvanized Steel Screw hansip Steel Pipe pikeun Solar Tracker

    Pra Galvanized Steel Screw hansip Steel Pipe pikeun Solar Tracker

    bubuka: Tianjin Laskar Pelangi geus nempatkeun tekenan leuwih administrasi, bubuka staf berbakat, nguatkeun pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar sarta liability eling konsumén tanaga.Pausahaan kami parantos suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa.Urang mindeng concertrating on nyieun solusi kreatif anyar pikeun minuhan requests ti konsumén urang sakuliah dunya.Pipa baja dilas sareng palapis dip panas ...
  • Low Karbon kerung Bagéan Pipa

    Low Karbon kerung Bagéan Pipa

    Tabung pasagi anu mulus mangrupikeun jinis baja strip panjang kalayan bagian kerung sareng henteu aya kelim di sakurilingna.Ieu mangrupakeun tube pasagi dibentuk ku Tonjolan tina tube seamless ngaliwatan opat sisi paeh.tube pasagi boga bagian kerung sarta loba dipaké salaku pipe pikeun conveying cairan.Hal ieu utamana dipaké dina transportasi cair, rojongan hidrolik, struktur mékanis, sedeng jeung tekanan low, tekanan tinggi pipe alat keur ngagolakkeun, pipa bursa panas, gas, minyak jeung industri lianna.Éta langkung kuat tibatan las sareng moal cr...
  • Hot Dipped Galvanized Pipa Baja Bulat / GI Pipa / Dilas panas dipped galvanized hideung pipa baja buleud

    Hot Dipped Galvanized Pipa Baja Bulat / GI Pipa / Dilas panas dipped galvanized hideung pipa baja buleud

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Bahan Gedong Cina, Pipa Baja, Urang difokuskeun nyayogikeun jasa pikeun klien kami salaku unsur konci dina nguatkeun hubungan jangka panjang urang.kasadiaan kontinyu kami tina kelas luhur ...
  • Pipa baja dilapis bubuk

    Pipa baja dilapis bubuk

    Tianjin Rainbow Steel Group diadegkeun dina 2000, ayana di Kota Tianjin.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.produk urang ngawengku str baja badag ...
  • Pipa Baja Potong Panjang

    Pipa Baja Potong Panjang

    Urang tiasa motong pipa ka panjangna certin nurutkeun sarat customer urang.Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanized panas dicelup Pipa tungtung polos tungtung Pipa Panjang 3 méter-12 méter Luar daimeter 1/2 inci-8 inci Pipa fittings threaded, gandeng, caps, flange, jsb Bahan Q195, Q235, Q235B, St37-2 , St52, SS400, STK500, ASTM A53, S235JR Standar API 5CT, GB/T3091, ASTM A53, JIS G 3443 Surface galvanized Séng Palapis > 210g/m2 Istilah pamayaran T/T, L...
  • Pipa baja galvanis / pipa baja bulat galvanis dicelup panas / pipa gi pipa pra galvanis pipa baja galvanis

    Pipa baja galvanis / pipa baja bulat galvanis dicelup panas / pipa gi pipa pra galvanis pipa baja galvanis

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inci ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér pikeun nyiptakeun solusi kreatif énggal pikeun nyumponan paménta ti para nasabah dimana-mana di ...
  • Bubuk coated Steel pipe

    Bubuk coated Steel pipe

    ASTM A795 bubuk coated Steel Pipe Steel Pipe pikeun sistem tarung seuneu.Hot dip galvanized + bubuk coated pipe ieu populérna dipaké dina Bengkel Steel, Struktur Baja Platform, Steel Fabricated House, Struktural Roofing, pigura Bagian, Steel Walkway na lanté, Steel Struktur Sasak.Pipa sayogi dina warna-warna powder coater anu béda-béda, lemes sareng disaluyukeun.
  • Pipa baja anti korosi bawah tanah lukisan bubuk epoxy spiral pipa baja dilas

    Pipa baja anti korosi bawah tanah lukisan bubuk epoxy spiral pipa baja dilas

    Item Dicét sprinkler steel pipe Kelas 10 #, 45 #, 16Mn, 20 #, A53 (A, B), A106 (B, C), Q235, Q345, Q195, Q215 Kandel: 0.7mm - 20mm Bagéan Bentuk Babak Diaméter Luar 20mm - 2820mm Tempat Asal Cina Aplikasi Mindahkeun cairan, seuneu sistem tarung sprinkler pipe, minyak widang pipe Téhnik Tiis ditarik permukaan palapis epoxy bubuk Pipe Husus API Pipe Alloy Atawa Henteu Non-alloy kasabaran ± 3% Tipe dilas pipa baja Processing Service Bending, W. ..
  • Husus ngawangun Steel pipe

    Husus ngawangun Steel pipe

    Urang bisa ngahasilkeun las segitiga, dalapan ellipsoid prismatic, tube oval, tube buleud, pipa datar, tipe D tube, tube kerung, pipa H, pipe satengah buleud, pipe héksagonal, pipe supa ngawangun, pipe roti ngawangun, handrail, jangjang, T tube, tube triangular jeung ampir kabéh jenis pipa husus, produk logam, nu loba dipaké dina wangunan struktur baja, mesin jeung alat, manufaktur lokomotif, wadahna, fasilitas tatanén jeung barang rumah tangga jeung hiasan huang jeung industri lianna.1....
  • Pipa kalawan laser Holing

    Pipa kalawan laser Holing

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000.
  • Karbon Steel Pipa Seamless Ukuran badag Bagian kerung

    Karbon Steel Pipa Seamless Ukuran badag Bagian kerung

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inci ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér pikeun nyiptakeun solusi kreatif énggal pikeun nyumponan paménta ti para nasabah dimana-mana di ...
  • Submerged Arc Welding Square Pipe (SAW)

    Submerged Arc Welding Square Pipe (SAW)

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2