. Cina Galvanized Steel Coil Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Steel Coil & Plate

Katerangan pondok:

Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip di lebur séng plating mandi dijieunna tina galvaniz ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng jeung alloy beusi membrane.This galvanized coil boga tightness palapis alus tur weldability.

    Rincian baja galvanized dina coils
    Téhnik panas digulung / tiis digulung
    Perlakuan permukaan Bubuk coated atanapi Galvanized
    Aplikasi roofing, konstruksi témbok, cadar dasar lukisan jeung industri mobil
    Paké husus Luhur-kakuatan Steel Plate
    Panjangna Per Sarat Palanggan
    Lebar 600mm-1250mm
    Kandelna 0,14-3,00 mm
    Bahan baku GB-T / 2518-2008
    Sertipikat ISO 9001:2008/SGS/BV
    Spangle Badag / Biasa / Minimum / Nol
    Teu karasa Lemes;Teuas pinuh (G550)
    Palapis séng 40-120 g / m2
    Beungeut Chromated/Unoild
    Warna Warna RAL
    MOQ 25 ton
    Bungkusan 1, Cai-Buktina Paper 2, Palastik Paper 3, Pelindung Steel Lambaran
    Beurat Coil 3-5 Ton










  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami