. Cina H Beam pikeun Maneuh Solar Mounting System Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

H Beam pikeun Fixed Solar Mounting System

Katerangan pondok:

H pos pikeun sistem tracking surya.Ramming tumpukan.


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan Produk:

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventory jangka panjang perusahaan tina spésifikasi umum tina balok WF 2000 ton, pikeun nyumponan sarat pangiriman panggancangna pelanggan.

    Urang ngahargaan proyék konsumén urang salaku urang ngahargaan produk urang sorangan.Urang gawé bareng konsumén urang ti mimiti proyek, bungkusan hadé tur loading solusi;jadwal pangiriman leuwih fléksibel tur pamariksaan pihak-katilu sadayana bakal nampa perhatian anu sarua di dieu.Malah sanggeus proyék réngsé, konsumén global urang masih bisa ngandelkeun jasa sanggeus-diobral kami pikeun mastikeun yén produk bakal dipaké éféktif dina jangka waktu nu panjang.

    spésifikasi
    (dina,Xlb/lft)

    Luhur
    (mm)

    Lebar
    (mm)

    Web thinness
    (mm)

    Ketebalan flange
    (mm)

    radius juru
    (mm)

    Beurat téoritis

    w6 x 7

    147

    100

    3.3

    4.2

    -

    10.56

    W6 x 8,5

    148

    100

    4.3

    4.9

    6

    13.0

    w6 x 9

    150

    100

    4.3

    5.5

    6

    13.5

    W6 x 12

    153

    102

    5.8

    7.1

    6

    18.0

    W6 x 15

    152

    152

    5.8

    6.6

    6

    22.5

    W6 x 16

    160

    102

    6.6

    10.3

    6

    24

    W6 x 20

    157

    153

    6.6

    9.3

    6

    29.8

    W6 x 25

    162

    154

    8.1

    11.6

    6

    37.1

    w8 x 9

    200

    80

    4.3

    5.2

    8

    13.5

    W8 x 10

    200

    100

    4.3

    5.2

    8

    15

    W8 x 13

    203

    102

    5.8

    6.5

    8

    19.3

    W8 x 15

    206

    102

    6.2

    8

    8

    22.5

    W8 x 18

    207

    133

    5.8

    8.4

    8

    26.6

    W8 x 21

    210

    134

    6.4

    10.2

    8

    31.3

    Prosés pamariksaan:

    IMG_20190426_1527542
    3
    2
    4
    5
    6
    7
    8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami