. Cina H Beam pikeun Maneuh Solar Mounting System Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Kuring beam pikeun Solar Mounting System

Katerangan pondok:

Katerangan Produk: Tianjin Rainbow Steel damel sareng sadaya usaha pikeun janten tracker surya sareng produsén pigura.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun advantages.The kalapa bahan dijieunna tina standar Amérika lega-fla ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan produk:

    Tianjin Rainbow Steel damel sareng sadaya usaha pikeun janten tracker surya sareng produsén pigura.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventory jangka panjang perusahaan tina spésifikasi umum tina balok WF 2000 ton, pikeun nyumponan sarat pangiriman panggancangna pelanggan.

    Urang ngahargaan proyék konsumén urang salaku urang ngahargaan produk urang sorangan.Urang gawé bareng konsumén urang ti mimiti proyek, bungkusan hadé tur loading solusi;jadwal pangiriman leuwih fléksibel tur pamariksaan pihak-katilu sadayana bakal nampa perhatian anu sarua di dieu.Malah sanggeus proyék réngsé, konsumén global urang masih bisa ngandelkeun jasa sanggeus-diobral kami pikeun mastikeun yén produk bakal dipaké éféktif dina jangka waktu nu panjang.

     Méja Standar Amérika

    spésifikasi
    (dina,Xlb/lft)

    Luhur
    (mm)

    Lebar
    (mm)

    Web thinness
    (mm)

    Ketebalan flange
    (mm)

    radius juru
    (mm)

    Beurat téoritis

    w6 x 7

    147

    100

    3.3

    4.2

    -

    10.56

    W6 x 8,5

    148

    100

    4.3

    4.9

    6

    13.0

    w6 x 9

    150

    100

    4.3

    5.5

    6

    13.5

    W6 x 12

    153

    102

    5.8

    7.1

    6

    18.0

    W6 x 15

    152

    152

    5.8

    6.6

    6

    22.5

    W6 x 16

    160

    102

    6.6

    10.3

    6

    24

    W6 x 20

    157

    153

    6.6

    9.3

    6

    29.8

    W6 x 25

    162

    154

    8.1

    11.6

    6

    37.1

    w8 x 9

    200

    80

    4.3

    5.2

    8

    13.5

    W8 x 10

    200

    100

    4.3

    5.2

    8

    15

    W8 x 13

    203

    102

    5.8

    6.5

    8

    19.3

    W8 x 15

    206

    102

    6.2

    8

    8

    22.5

    W8 x 18

    207

    133

    5.8

    8.4

    8

    26.6

    W8 x 21

    210

    134

    6.4

    10.2

    8

    31.3

    Perusahaan kami ogé nyayogikeun jasa fabrikasi anu cocog pikeun para nasabah.Perusahaan kami gaduh mesin CNC, Mesin Stamping, Tukang Las, Mesin Pemotong Laser.Klién kami tiasa mésér naon anu dipikahoyong dina hiji tempat.

    Inspeksi produk:

    H beam pos H beam Inspection H palapis séng H ukuran tumpukan lunching H beam H pos H tumpukan H raming pos

     

    Bungkusan:

    Dina bundles atanapi nurutkeun pamundut customer urang.

    QQ Gambar 20190625175319QQ Gambar 20190625181331H 装柜照片 Baja StrukturalIMG_20190309_145747 Steel StrukturalIMG_20190309_150024


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami