. Cina Beton Selapkeun Strut Saluran Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Saluran Selapkeun Beton Strut

Katerangan pondok:

Inserts Beton dipaké dina tembok dituang beton, lanté, siling, pondasi jeung culverts pre-cast.inserts beton nawarkeun solusi pinuh-direkayasa, integral tina saluran baja jeung bagian, pikeun nyieun kerangka beton matak-di-tempat.Kerangka ieu nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan anu hadé pikeun sistem anjeun.


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sisipan Beton mangrupikeun solusi idéal pikeun jangkar anu gampang dipasang kana pondasi beton.Dijieun tina baja cold-rolled tur sadia dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HD), sarta rengse Stainless Steel (tipe 316 [ST6] atawa 304 [ST4]), inserts kami dirancang pikeun kinerja luhur jeung reliabilitas. dina unggal aplikasi sapanjang industri konstruksi sareng rékayasa sipil.

    inserts kami gampang dipasang tanpa lebu, noise, atawa sparks sahiji métode anchoring séjén.Jalur palastik anu gampang dicabut atanapi keusikan Ethafoam nyegah beton asup kana saluran nalika tuang, sareng kacang strut twist-in ngamungkinkeun pikeun posisi jangkar anu tiasa diatur sapanjang saluran.

    Sisipan beton standar

    P3200 Series Concrete Insert mangrupa idéal pikeun anchoring struktur jeung ngarojong kana beton.Produk ieu ngamungkinkeun instalasi gampang saméméh beton anu dituang, sarta kantétan mana sapanjang panjang na ngagunakeun 1-5 / 8 "Fittings, Kacang Channel atawa produk lianna. Ieu sampurna pikeun aplikasi nu bisa jadi kudu ulang ngonpigurasi atawa ulang anchored.

    Produk ieu tiasa dianggo pikeun jangkar dina siling, lantai atanapi témbok.Janten pamasangan pra-tuang, éta idéal pikeun aplikasi anu gaduh masalah beton retak sareng ngahindarkeun nyiptakeun Debu Silika nalika dipasang.

    dimensi channel 1 5/8 "lebar x 1 3/8" jero x 12 ga.kandel.Tab Embedment dipisahkeun dina 8 "OC sareng gaduh jerona 2-7 / 8".Produkna tiasa disayogikeun sareng Pelat Balik, Tutup Tungtung sareng Jalur Panutup pikeun nyegah rembesan beton kana saluran, per pilihan di handap ieu.

    Seri P3200 kami sayogi dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HG) sareng Plain (PL)                                       

    Bagian No.

    Panjangna (ft)

    Bérés

    Beurat Produk / Potongan (lbs)

    P3254NC

    16"

    PG

    2.7

    P3254NC

    16"

    PL

    2.7

    P3254WC

    16"

    PG

    2.7

    P3254WC

    16"

    PL

    2.7

    P3255NC

    20"

    PG

    3.57

    P3255NC

    20"

    PL

    3.57

    P3255WC

    20"

    PG

    3.57

    P3255WC

    20"

    PL

    3.57

    P3256NC

    24"

    PG

    3.99

    P3256NC

    24"

    PL

    3.99

    P3256WC

    24"

    PG

    3.99

    P3256WC

    24"

    PL

    3.99

    P3256X

    24"

    PG

    3.99

    P3257ANC

    36"

    PG

    6.16

    P3257ANC

    36"

    PL

    6.16

    P3257AWC

    36"

    PG

    6.16

    P3257AWC

    36"

    PL

    6.16

    P3257AX

    36"

    PL

    6.16

    P3257NC

    32"

    PG

    5.27

    P3257NC

    32"

    PL

    5.27

    P3257WC

    32"

    PG

    5.27

    P3257WC

    32"

    PL

    5.27

    P3258NC

    40"

    PG

    6.61

    P3258NC

    40"

    PL

    6.61

    P3258WC

    40"

    PG

    6.61

    P3258WC

    40"

    PL

    6.61

    P3259NC

    4Ft.

    PG

    7.86

    P3259NC

    4Ft.

    PL

    7.86

    P3259WC

    4Ft.

    PG

    7.86

    P3259WC

    4Ft.

    PL

    7.86

    P3260NC

    5 ft.

    PG

    10.03

    P3260NC

    5 ft.

    PL

    10.03

    P3260WC

    5 ft.

    PG

    10.03

    P3260WC

    5 ft.

    PL

    10.03

    P3260X

    5 ft.

    PG

    10.03

    P3260X

    5 ft.

    PL

    10.03

    P3261NC

    6 ft.

    PG

    11.73

    P3261NC

    6 ft.

    PL

    11.73

    P3261WC

    6 ft.

    PG

    11.73

    P3261WC

    6 ft.

    PL

    11.73

    P3261X

    6 ft.

    PG

    11.73

    P3262NC

    7 ft.

    PG

    13.9

    P3262NC

    7 ft.

    PL

    13.9

    P3262WC

    7 ft.

    PG

    13.9

    P3262WC

    7 ft.

    PL

    13.9

    P3262X

    7 ft.

    PG

    13.51

    P3263NC

    8Ft.

    PG

    15.6

    P3263NC

    8Ft.

    PL

    15.6

    P3263WC

    8Ft.

    PG

    15.6

    P3263WC

    8Ft.

    PL

    15.6

    P3263X

    8Ft.

    PL

    15.6

    P3264NC

    9 ft.

    PG

    17.41

    P3264NC

    9 ft.

    PL

    17.41

    P3264WC

    9 ft.

    PG

    17.41

    P3264WC

    9 ft.

    PL

    17.41

    P3265NC

    10 Ft.

    PG

    19.47

    P3265NC

    10 Ft.

    PL

    19.47

    P3265WC

    10 Ft.

    PG

    19.47

    P3265WC

    10 Ft.

    PL

    19.47

    P3265X

    10 Ft.

    PG

    19.47

    P3266NC

    12 Ft.

    PG

    23.34

    P3266NC

    12 Ft.

    PL

    23.34

    P3266WC

    12 Ft.

    PG

    23.34

    P3266WC

    12 Ft.

    PL

    23.34

    P3266X

    12 Ft.

    PG

    23.34

    P3267NC

    14Ft.

    PG

    27.17

    P3267NC

    14Ft.

    PL

    27.17

    P3267WC

    14Ft.

    PG

    27.17

    P3267WC

    14Ft.

    PL

    27.17

    P3267X

    14Ft.

    PG

    27.17

    P3268NC

    16Ft.

    PG

    31.16

    P3268NC

    16Ft.

    PL

    31.16

    P3268WC

    16Ft.

    PG

    31.16

    P3268WC

    16Ft.

    PL

    31.16

    P3268X

    16Ft.

    PG

    31.16

    P3269NC

    18Ft.

    PG

    35.3

    P3269NC

    18Ft.

    PL

    35.3

    P3269WC

    18Ft.

    PG

    35.3

    P3269WC

    18Ft.

    PL

    35.3

    P3269X

    18Ft.

    PG

    35.3

    P3270NC

    20 Ft.

    PG

    38.82

    P3270NC

    20 Ft.

    PL

    38.82

    P3270W

    20 Ft.

    PG

    34

    P3270WC

    20 Ft.

    PG

    38.82

    P3270WC

    20 Ft.

    PL

    38.82

    P3270X

    20 Ft.

    PG

    38.6

    P3270X

    20 Ft.

    HG

    40.9

    P3270X

    20 Ft.

    PL

    38.6

    spésifikasi:

    • Ngawengku panutupanana sareng tutup tungtung kecuali dipénta.
    • P3280 tungtung cap dipaké kalawan jarak ka jangkar kahiji nepi ka 2" (51 mm).
    • Tutup tungtung P3704 dianggo nalika jarak tungtung ka jangkar kahiji langkung ti 2" (51 mm).
    • Paku atanapi jangkar inserts pikeun ngabentuk unggal 16 "(406,4 mm) ka 24" (609,6 mm).
    • Jangkar nyaéta 8" (203,3 mm) di tengah.

    Beban Desain:

    • Beban desain, dimana ditémbongkeun, dumasar kana beton 3.000 PSI, iwal mun dicatet.
    • Faktor kaamanan = 3.0.

    Pilihan:

    • Sufiks "NC" - Teu aya Jalur Panutup, nganggo Tutup Tungtung & Pelat Balik
    • Sufiks "WC" - Kalayan Jalur Panutup, Tutup Tungtung & Pelat Balik
    • Sufiks "X" - Teu aya Jalur Panutup, teu aya tutup tungtung, sareng pelat tukang

    GAMBAR PRODUKSI

    C Channel kalawan suku dilas
    Beton Selapkeun Saluran-2
    Hcbfe9f02c8f64be7be0b0e32b0f994b1j
    H2605e4bd964043
    Hc95896fdc9f642b7bb3172118eaee3aeO
    微信图片_20200421102311

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami