. Cina Tiis Kabentuk Bagian Steel Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Tiis Kabentuk Bagéan Steel

Katerangan pondok:

1.Products Introduction1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?Atawa ST37-22)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cet,?Hideung channel bar.3)Packing: Dina kebat, salaku customer specifications4)Application :? pabrik industri modern, rumah kaca pertanian, pabrik peternakan, stockroom-gaya s ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Produk bubuka

    1) Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2

    2) Surface Treatment: Galvanized,? Cat,? Hideung channel hampang bar.

    3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer

    4) Aplikasi: pabrik industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja pembangkit listrik, fasilitas bandara, industri konstruksi, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, mesin. manufaktur, pylons baja, sasak kapal, industri aft militér, konstruksi jalan raya, wadahna parabot kamar mesin, wadah produk mineral, jsb.

    1. Saluran C

    Harti:

    C Channel diolah sacara otomatis ku mesin C-baja make-up, nu, nurutkeun ukuran C-baja dibikeun, otomatis bisa ngalengkepan prosés ngabentuk baja C-.

    dgf (2)? dgf (1)

    hg (2)? hg (1)

    Aplikasi utama:

    C-baja loba dipaké pikeun purline na témbok beam konstruksi baja struktural, sarta lumaku pikeun ngagabungkeun kana hateup truss na bracket.Salaku tambahan, éta ogé dianggo salaku kolom, sasak sareng panangan dina mesin industri lampu.

    Tipe

    Spésifikasi.

    Kandelna

    Bahan

    Perlakuan permukaan

    Ngabodor

    Panjangna

    ?1

    C41*21

    1,5 / 2,0 mm

    Q235B / Q345B

    Hot dip galvanized 65-80um

    9*30/11*30/13.5*30

    Salaku customer

    Profil Perusahaan:

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grupdiadegkeun dina 2000, Lokasina di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Rainbow Steelgeusjanten kana perusahaan beusi sareng baja terpadu pipa baja galvanis, bar sudut baja galvanis, profil galvanis, struktur baja galvanis pikeunInfrastruktur Cparentah,Industri Gedong, Tatanén sareng Énergi Anyar. Weogé produsén menara baja transmisi listrik panggedéna di Kalér Cina.Rainbow Steel Group gaduh sababaraha anak perusahaan anu kalebetgaris processing baja, motong baja, las na stamping workshop, galvanizing ngagiling jeung imah gudang badag.Tim kami gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng majuparabot.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.Produk ékspor utama kami nyaéta pipa baja galvanis, padamelan struktur baja atanapi karya pigura, bar sudut beusi galvanis, bar datar, saluran beusi sareng balok, profil baja sareng sadaya padamelan baja sanés anu peryogi ngolah salajengna.Kalayan kaayaan trending globalpangwangunan, Rbaja ainbowkomitmen pikeun ngembangkeun téknologi inovatif sareng jasa anu saé pikeun nyumponan kabutuhan tanaga surya anu ngembang.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun sareng kasus anu suksés dina bisnis pemasangan surya (bracket surya).produk urang geus diala sertipikat ti TUV, CE, ISO 9001-2008 jeung saterusna.Bengkel motong laser, las sareng stamping sayogi pikeun barang normal sareng ngaropéa.

     

    dilengkepan mesin kayaning lathes, pabrik, permukaan jeung grinders cylindrical, CNC wirecuts, CNC spark erosi sarta bor EDM

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami