. Cina Steel Pipe ( Steel Tube ) Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Pipa Baja (Pipa Baja)

Katerangan pondok:

pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung g ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara sarta exchanger minyak cuci dina alat-alat coking kimiawi, sarta tabung pikeun tumpukan pipa trestle jeung pigura rojongan dina torowongan milik.

    Pipa buleud badag (18)Pipa buleud (2)Pipa buleud (1)

    Sekundér atawa henteu Non-sekundér
    Paduan atanapi henteu Non-alloy
    Téhnik ERW, panas digulung atawa tiis digulung
    Standar BS 1387, BS EN 39, GB/T 3091, ASTM A53,
    JIS G3444, jsb.
    Kelas / Bahan 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn, ST 37.4, jsb.
    Tempat asal Tianjin, Cina (Daratan)
    Sertifikasi ISO 9001:2008, BV, SGS, ABS
    Kapasitas produksi 3500 ton/minggu
    Bentuk bagian Buleud
    Diaméter luar 20-325mm
    Kandel témbok 0,5-25 mm
    Panjangna 2-12m, atawa motong sakumaha pamundut.
    Toleransi téhnik OD: +/-1mm, WT: +/-0.5mm, L: +/-20mm
    Perlakuan permukaan Galvanized, dicét, oiled, dicitak atawa bubuk coated
    Dilapis séng pre-galvanized, 80-120 g / m2;
    hot dip galvanized, 230-500 g / m2
    Warna pérak, hideung atanapi dicét sakumaha pamundut
    Tungtung pipa Polos? burred, beveled, threaded
    Istilah dagang FOB Tianjin Cina, CIF, C&F
    Loading Port Pelabuhan Tianjin Xingang, Cina
    Bungkusan 1.Big OD: di bulk;
    2.Small OD: di bundles, dipak ku strips baja;
    3. pakét waterproof jeung lawon plastik;
    4.Pakét ékspor standar;
    5.According konsumén

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami