. Cina Steel H beam Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Baja H balok

Katerangan pondok:

H BEAMSBeams aya dina bentuk sareng ukuran anu béda.Balok konstruksi mangrupikeun unsur struktural anu nanggung beban ku cara nolak bending tina gaya ka handap.Bentang horisontalna langkung lega tibatan lebar atanapi jerona.Balok dicirikeun ku profil, panjang sareng bahanna. Jenis anu paling umum ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    H BEAM

    Balok datangna dina wangun jeung ukuran béda.Balok konstruksi mangrupikeun unsur struktural anu nanggung beban ku cara nolak bending tina gaya ka handap.Bentang horisontalna langkung lega tibatan lebar atanapi jerona.Balok dicirikeun ku profil maranéhanana, panjang sarta material.The tipe paling umum nyarupaan Ibukota I atawa Ibu H. Aranjeunna umumna dipaké dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk jeung tugas tugas beurat lianna.Beam lolobana dipaké pikeun ngarojong struktur beurat.Beam sayogi dina jinis Aluminium, Stainless Steel sareng Hot Rolled.

    Designation jeung terminologi

    •Di Amérika Serikat, baja I-balok ilaharna dieusian maké jero jeung beurat balok.Contona, balok "W10x22" jerona kira-kira 10 in (25 cm) (jangkungna nominal balok-I ti beungeut luar hiji flensa ka beungeut luar flange sejenna) jeung beuratna 22 lb/ft (33 kg/m).Ieu kudu dicatet yén bagian flange lega mindeng rupa-rupa ti jero nominal maranéhanana.Dina kasus séri W14, aranjeunna tiasa jerona 22,84 inci (58,0 cm).

    •Di Mexico, baja I-balok disebut IR tur ilaharna dieusian maké jero jeung beurat balok dina istilah métrik.Contona, balok "IR250x33" jerona kira-kira 250 mm (9,8 inci) (jangkungna balok-I ti beungeut luar hiji flensa ka beungeut luar flange anu sejenna) jeung beuratna kira-kira 33 kg/m (22). lb/ft).

    Kumaha ngukur:

    Jangkungna (A) X Web (B) X Lebar Flange (C)

    M = Baja Junior Beam atanapi Bantam Beam
    S = Standar Steel I Beam
    W = Standar Wide Flange Beam
    H-Tihang = H-Tihang Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventory jangka panjang perusahaan tina spésifikasi umum tina WF beam 2000 ton, pikeun nyumponan sarat pangiriman panggancangna pelanggan.

    Urang ngahargaan proyék konsumén urang salaku urang ngahargaan produk urang sorangan.Urang gawé bareng konsumén urang ti mimiti proyek, bungkusan hadé tur loading solusi, jadwal pangiriman leuwih fléksibel tur pamariksaan pihak katilu sadayana bakal nampa perhatian anu sarua di dieu.Malah sanggeus proyék réngsé, konsumén global urang masih bisa ngandelkeun jasa sanggeus-jualan kami pikeun mastikeun yén produk bakal dipaké éféktif dina jangka waktu nu panjang.

    fv

    Kauntungannana:
    1. Urang bisa nyadiakeun sampel haratis.
    2. 20 taun dina bagian baja manufaktur sarta exporting.
    3. Pangiriman dina 25 poé.
    4. Packing Dibungkus di bundles ku strips baja atawa sakumaha diperlukeun.
    5. Ngajual ka leuwih ti 50 nagara di 6 buana.
    6. bahan Eco-friendly: Bisa dipaké pikeun sababaraha kali sarta bisa didaur ulang
    7. Mangsa konstruksi pondok, panjang ngagunakeun waktos
    Aplikasi:
    Balok H baja kami seueur dianggo dina Sistem Énergi Surya, konstruksi struktur baja, pabrik industri, gedong sipil, sasak, kurung listrik karéta api sareng proyék-proyék gedong sanés, kusabab kaunggulanna dina kamampuan bending, konstruksi sederhana, béaya rendah sareng beurat hampang.

    Ukuran 100 * 50-700 * 300mm
    Kandel wéb 5-16 mm
    Lebar Wéb 50–300 mm
    Ketebalan Flange 4,5-23 mm
    Lebar Flange 50-400mm
    Kelas Baja SS400, ASTM36, S235jr, S235jo, Q235B sareng Q345B jsb.
    Standar ASTM, ANSI, GB, DIN, JIS, EN, ISO.
    Perlakuan permukaan Hot dip Galvanized, Lukisan atawa Hideung.
    Panjangna 1m-12m, ku Palanggan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami