. Cina Steel Angle Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Sudut baja

Katerangan pondok:

Katerangan:1.Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings.2 cet séjén.Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Dina s...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan:

    1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.

    2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atawa lepas pantai, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-bukti lapisan bisa dijaga pikeun 20 taun.Henteu kedah dilereskeun.

    3. Reliabiliti alus: Lapisan galvanized nyaéta beungkeut metalurgi jeung baja tur jadi bagian tina beungeut baja, jadi durability of palapis nu leuwih dipercaya.

    4. palapis ngabogaan kateguhan kuat: lapisan galvanized ngabentuk struktur metalurgi husus, nu bisa tahan karuksakan mékanis salila transportasi jeung pamakéan.

    5. panyalindungan komprehensif: Unggal bagian tina bagian plated bisa galvanized, sanajan dina depresi, sudut seukeut tur tempat disumputkeun bisa ditangtayungan pinuh;

    6. Time-nyimpen na kuli-nyimpen: prosés galvanizing téh gancang ti métode konstruksi palapis sejen, sarta bisa nyingkahan waktu diperlukeun pikeun lukisan dina situs sanggeus instalasi.

    Bahan

    Q235 Q345 Q420 (baja karbon low) Komposisi kimiawi

    C: 0,06-0,12 Mn: 0,25-0,50 Si<=0,30 P<=0,45 Kakuatan tensile: 315-435 (Mpa)

    Kandel témbok 3-20mm

    Téknologi panas digulung

    Sudut wangun

    Ukuran 20*20–250*250

    Panjangna 1-12m

    Toleransi Tembok kasabaran ketebalan: +/- 0.02mm Panjang kasabaran: +/-10mm

    Paket 1.Dina kebat 2.Plastik Luar Dina kebat 3.Dina Bulk 4.As Request Customer urang

    Pangiriman Time Dina 20 poé, ASAP.According kana total kuantitas

    spésifikasi: 20*20–250*250
    Ketebalan: 2MM-20MM
    panjangna: 6M 9M 12M (motong pikeun minuhan sarat anjeun)
    Bahan: baja karbon
    Perlakuan permukaan: Hideung jeung Galvanized
    Kelas: Q195, Q235, Q345 (standar Cina)
    Ketebalan Séng: 35 ~ 85 mikron
    Prosés pikeun rujukan: Ngabodor

    Aplikasi:

    ?Loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa.Tembok curtain, gudang, rumah kaca, jsb.

    dfg (4) dfg (1)

    dfg (2) dfg (3)










  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami